keresés a weboldalon

Kinyitott a városi strand (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kinyitott a városi strand (Videó)

2015 augusztus 06 - csütörtök
Négy év után csütörtökön ismét megnyitotta kapuit a városi strand Zalaegerszegen. A beruházás több mint 100 millió forintos költségét saját forrásból fedezte az önkormányzat. Ahogy egykoron, úgy a létesítményt most is az Ady utca és a fedett uszoda felől közelíthetik meg a látogatók.

A munkálatokat nemrég fejezték be a szakemberek, melyből a múlt héten egy közösségi akció részeként a városlakók is kivehették részüket. Csütörtökön már vidáman pancsoltak a gyerekek a megújult zalaegerszegi fürdőben.

Az ünnepélyes megnyitót megelőző sajtótájékoztatón Balaicz Zoltán polgármester emlékeztetett: amit megígértek, azt teljesítették is.

Az új, 210 négyzetméteres pancsolót több játékelem is díszíti. A terület és a medence kialakításánál a szakembereknek gyermekfejjel kellett gondolkodniuk – mondta Takácsné Czukker Szilvia műszaki osztályvezető.

A megújult strandon már a nyitást követően nagy volt a nyüzsgés. A gyerekek mellett természetesen a felnőttek is örültek a valóra váltott önkormányzati ígéretnek. Táncos Kálmánné és Böjte-Vaski Ágnes is elégedett.

 

A strand mostantól minden nap 10 és 19 óra között várja a látogatókat. Az Egerszeg Kártyával rendelkezők rendkívül kedvezményes, 300 forintos áron válthatják meg belépőiket.

K.Zs./I.G.

Tartalom megosztása: