keresés a weboldalon

Indul a szezon (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Indul a szezon (Videó)

2022 június 17 - péntek
Újra megnyitja kapuit a zalaegerszegi AquaCity, ahol az elmúlt időszakban több karbantartási munkát is végeztek – hangzott el a szezonindító sajtótájékoztatón. Ezen Vigh László országgyűlési képviselő hangsúlyozta: Zalaegerszeg példát szeretne mutatni azzal, hogy a szabadidős tevékenységekre fordított költségeket megpróbálja – az elmúlt évekhez mérten – szinten tartani. Ennek megfelelően a fürdőzőket változatlan jegyárak mellett várják.

Az utolsó simításokat végezték el ma az élménypark udvarán. A mintegy 7,5 hektáros területen lenyírták a füvet, a napokban feltöltötték és megtisztították a medencéket. Holnapra minden készen áll arra, hogy a vízicsúszda- és élménypark 20. alkalommal is megnyissa kapuit a látogatók előtt. Idén szintén színes programokkal várják az érdeklődőket.

Bánhegyi Péter, ügyvezető igazgató, Zalaegerszegi Létesítményfenntartó Kft.:

2020-ban és 2021-ben – a világjárvány miatt – lecsökkentették a 2019-es jegyárakat. Ezeket most sem emelték. Balaicz Zoltán polgármester bízik abban, hogy ezáltal is növekszik a fürdőkomplexum látogatottsága. Tavaly ugyanis 70 ezres látogatói számmal rekordot értek el.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

A zalaegerszegiek – Egerszeg Kártya kedvezménnyel – továbbra is 50%-al olcsóbban látogathatják a létesítményt. Fontos még, hogy a hagyományokhoz híven, június 27-től augusztus 19-ig nyári napközis tábort is lesz. Ezalatt 8 turnusban – hétfőtől péntekig – pedagógusok várják a gyermekeket.

Gy.A./I.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: