keresés a weboldalon

Ismét lesz idősek hónapja (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ismét lesz idősek hónapja (Videó)

2022 szeptember 14 - szerda
Ismét lesz idősek hónapja Zalaegerszegen. Az immár hagyományos rendezvénysorozat szeptemberben kezdődik és október 25-ig tart. A Városi Idősügyi Tanács, valamint az önkormányzat által szervezett programkavalkád részleteit sajtótájékoztatón ismertették.

Érdekes és hasznos előadások, sport- és irodalmi vetélkedők, főzőversenyek, valamint kulturális események is színesítik a szépkorúaknak szánt programsorozatot. A méltán népszerű rendezvényeket mindig nagy örömmel fogadják a nyugdíjasok. Most különösen felértékelődtek az ilyen és ehhez hasonló közösségépítő rendezvények.

dr. Kocsis Gyula, alelnök, Városi Idősügyi Tanács, elnök, „Életet az éveknek” Országos Szövetség ZM-i Szervezete:

A városvezetés a nehezebb időszakokban is igyekszik minden segítséget megadni a szépkorúaknak. Nem volt ez másként a koronavírus-világjárvány ideje alatt sem – mondta Balaicz Zoltán. Az „idősek hónapját” kiemelten kezeli az önkormányzat. Ám, – mint a polgármester fogalmazott-, nem csak ekkor érdemelnek figyelmet és megbecsülést.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg, elnök, Városi Idősügyi Tanács:

Fontos információ még, hogy a sportvetélkedőre, valamint a városfelfedező megmérettetésre szeptember 16-ig, azaz péntekig lehet jelentkezni. Ide 5 fős csoportok nevezését várják.

GY.A./F.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: