keresés a weboldalon

Gazdag adventi kínálat

Zalaegerszeg címer
Hírek

Gazdag adventi kínálat

2010 december 13 - hétfő
Pályázati támogatásnak köszönhetően a szokásosnál gazdagabb adventi program ajánlattal várják az érdeklődőket az Apáczai ÁMK-ba. A sort kifejezetten gyerekeknek szóló kínálat nyitotta. Két mesemondó verseny, egy fesztivál és a kertvárosi Mikulással való találkozás jelentette a kezdetet.

A karácsonyi készülődés jegyében az egész család ügyeskedhetett az adventi koszorúkészítő valamint a mézeskalácsos játszóházban. Ez utóbbiban lavórnyi mennyiségű nyers tésztát formáztak a résztvevők és díszítették azt Wéber Mónika keramikus művész tanácsai alapján.
A hónap második felében rendezik a hagyományos fenyőfa díszítő versenyt, zalaegerszegi és városkörnyéki diákok részvételével. A kertvárosi ovisokat karácsonyváró bábműsorral szórakoztatják majd.

Az anyukák ünnepi készülődését segíti a 21-én rendezendő süteményparádé, ahol is cukrászmester segítségével készíthetik el a vendégváró édességeket. Végül az év utolsó napján mulatságot rendeznek az intézmény éttermében, mely immár három éve a város nagyobb szabású szilveszteri rendezvényei közé tartozik.

Zala-Lap, b. k.

Tartalom megosztása: