keresés a weboldalon

Túl erős volt az ellenfél

Zalaegerszeg címer
Hírek

Túl erős volt az ellenfél

2010 február 21 - vasárnap
ZTE NKK – Szeviép Szeged 59-88 (15-27, 17-20, 9-23, 18-18) NB I-es női kosárlabda-mérkőzés. Zalaegerszeg, 150 néző. Jv.: dr. Páli, Tóth K. ZTE NKK: Bukovszki (6), Szélesy (17/3), Ambrus (7), Czukor (4), Crasnoscioc (14). Csere: Rasheed (6), Szalay, Fekete, Hersics (2), Szász (3/3). Vezetőedző: Gáll Tamás. Szeviép Szeged: Németh (16/6), Sipaviciute (19), Ciglar (14/12), Horvázh Zs. (6/6), Zserzserunova (24). Csere: Fűrész, Kovács, Lengyel (3/3), Russai (2), Laczi (4), Vincze. Vezetőedző: Bencze Tamás.

Az első négy percben jól tartotta magát a hazai csapat (5-5), ezt követően azonban beleerősítettek a vendégek és percek alatt gyorsan elhúztak (7-14). A folytatásban is a vendégek akarata érvényesült, azonban a ZTE a nagyszünetig még úgy-ahogy tartotta magát.

A 3. negyedben azonban játszi könnyedséggel lépett el ellenfelétől a vendégcsapat. Ezután már csak a pontarány volt kérdéses. A záró játékrészben már a szegedieknél főleg a cserék játszottak, ennek is köszönhetően nem nőtt a különbség a két csapat között. A Tisza-partiak fölényes győzelme megérdemelt.

Értékelés

Gáll Tamás, a ZTE NKK vezetőedzője: – Nekünk még túl erős csapat a Szeged. Sokat kell fejlődnünk, hogy partiban legyünk vele.

Bencze Tamás, a Szeviép Szeged vezetőedzője: – Végig maximálisan koncentrálva játszottunk, mivel tudtuk, hogy a zalaiak már törtek borsot több csapat orra alá. A harmadik negyedben döntöttük el a találkozó sorsát.

(Zala-Lap, B. I. – L. D.
Fotó: Z. A.)

Tartalom megosztása: