keresés a weboldalon

Europtec Kft.

Zalaegerszeg címer
Kitüntetettjeink„Zalaegerszeg Gazdaságfejlesztéséért díj” kitüntetésben részesültek

Europtec Kft.

A Zalaegerszeg Innováció Díjas EuropTec Kft. magyarországi múltja több évtizedre tekint vissza.

A svájci tulajdonú cég immár 30 éve működik sikeresen Zalaegerszegen.

A Geka Ipartechnika Kft. néven induló telephely dinamikus fejlődésen ment keresztül, mint ahogyan az anyavállalat, a Geka AG is, melyből 1999-ben megalakították az EuropTec AG-t, így a magyar gyáregység is 2004 óta a EuropTec Kft. nevet viseli.

A vállalatcsoport sokrétű tevékenységi körében a zalai megyeszékhely főleg a minőségi és precíziós műanyagforgácsolás, üvegmegmunkálás, felületkezelés területén tölt be meghatározó szerepet.

A több üzemcsarnokkal is működő zalaegerszegi cég nemcsak a térség gazdasági életét határozza meg, de jelentősen hozzájárul a város kulturális és sportéletének élénkítéséhez.

2006 óta a Zalaegerszegi Úszó Klub egyik legjelentősebb támogatója, 2020-ig névadó szponzorként is jelen volt a kiemelkedő eredményekkel büszkélkedő zalaegerszegi egyesület életében.

Az EuropTec cégfilozófiájában az egészség megőrzése, a fiatalok sportra ösztönzése nagy hangsúlyt kap, így határozták el, hogy pártfogolják a zalaegerszegi úszókat, segítik programjaik megvalósulását, versenyeik szervezését.

A Europtec Kft. ezen tevékenysége elismeréseként is megérdemelten kapta meg 2023-ban Zalaegerszeg Gazdaságfejlesztéséért díjat.

Képgaléria:

Videógaléria:

Tartalom megosztása: