keresés a weboldalon

West Hungary Textil Kft.

Zalaegerszeg címer
Kitüntetettjeink„Zalaegerszeg Gazdaságfejlesztéséért díj” kitüntetésben részesültek

West Hungary Textil Kft.

Az 1994-ben alapított zalaegerszegi cég használtruha válogatásával és használtruha nagykereskedelmével foglalkozik.

A folyamatos fejlesztéseknek és a megfontolt, sikeres üzletpolitikának köszönhetően a West Hungary Textil Kft.  a használtruha feldolgozó és kereskedelmi ágazat egyik piacvezető vállalkozásává fejlődött az elmúlt évtizedben.
Jól felszerelt, modern üzemben három csarnokban 7500 m2 területen, havonta 500-600 tonna ruha feldolgozása során mintegy 300 féle termék képződik, melyet szezonra, fajtára és minőségre válogatnak.
A hazai igények alapos ismerete, a megfelelő technikai háttér és a szaktudás egyenletes és jó minőséget eredményez, amit az elégedett vásárlók növekvő száma igazol.

A több mint 200 zalaegerszegi és környékbeli munkaerőt foglalkoztató cég kereskedelmi tevékenységének fő célpontja Magyarország, illetve Közép és Kelet-Európa, de a termékeikkel jelen vannak a világ mintegy 20 országában.

A termelés biztonsága és a hatékonyság növelése céljából teljes körű munkavédelmi, biztonságtechnikai és adatvédelmi rendszert működtetnek.
A tudatos anyag és energiafelhasználás mellett a hulladékképződés tekintetében is a környezetkímélő megoldásokat alkalmaznak.

Telephelyük rendelkezik a nem veszélyes hulladékok hasznosítási és előkezelési engedélyével. Az állandó magas színvonal és nyomon követhetőség érdekében minőségirányítási rendszert építettek ki, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek.

A vállalat innovatív megoldásokra, a legmodernebb technikai fejlesztések alkalmazására való törekvését jól mutatja az újabb 500 m2 nagyságú korszerű csarnok építése is.
A válogatás és a kereskedelem mellett növekvő jelentőséget kap a szervezés, a logisztika és a marketing.

Évek óta kiváló referenciákkal és maximális megbízhatósági indexszel szerepelnek a legismertebb nemzetközi internetes kereskedelmi oldalakon.

A West Hungary Textil Kft. a ZTE KK és ZTE FC egyik szponzora, de nem csak a sport, hanem a kultúra is közel szívükhöz, a Hevesi Sándor Színházat is támogatják.
A tulajdonosok lokálpatriotizmusa megnyilvánul abban is, hogy Zalaegerszeg Megyei Jogú Város jótékonysági rendezvényeit anyagi hozzájárulásaikkal mindig segítik, emellett hozzájárultak a Beregszász részére és a COVID idején szervezett önkormányzati adománygyűjtéshez is.

A West Hungary Textil Kft. ezen tevékenysége elismeréseként megérdemelten kapta meg 2023-ban Zalaegerszeg Gazdaságfejlesztéséért díjat.

Képgaléria:

Videógaléria:

Tartalom megosztása: