keresés a weboldalon

Kosarazás a nagyokkal

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kosarazás a nagyokkal

2014 január 29 - szerda
Idén, január 15-én eljött hozzánk öt sportoló a Zala Volán felnőtt női csapatából, Czukor Tünde, Varga Zsófia, Török Szilvia, Fuisz Viktória és Fritz Judit. A harmadik és negyedik évfolyamos lányoknak tartottak egy edzést, amin mi is részt vehettünk.

Először autogramokat kértünk tőlük. Nemcsak papírra, hanem a kezünkre is kaptunk aláírásokat, amit két napig nem is mostunk le. Rövid fogójáték után csapatokban dobóversenyeztünk. Minden csapatnak volt egy felnőtt kosaras vezetője. Ezek után úgy meccseztünk, mintha versenyen lettünk volna. Megvoltak az ellenfelek és a nézők is, akik szurkoltak nekünk.

Nagyon jól éreztük magunkat. Megígértük nekik, hogy majd kimegyünk a Volán felnőtt női meccsükre és szurkolunk nekik. Készítettünk fényképeket is, amit feltettünk a Facebookra, mert büszkék voltunk arra, hogy megismerhettük őket.

Reméljük, hogy még sokszor eljönnek hozzánk a lányok edzést tartani. Jó lenne, ha majd egyszer, amikor felnövünk, mi is ilyen híres kosarasok lennénk és elmehetnénk az iskolákba népszerűsíteni a kosárlabdát.

Szili Napsugár, Farkas Dorka 4.a
Belvárosi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
Petőfi Sándor Székhelyiskola

Tartalom megosztása: