keresés a weboldalon

Jó rajtot vettek a landorhegyisek

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jó rajtot vettek a landorhegyisek

2009 október 29 - csütörtök
Valószínűleg nem szegte kedvét az amúgy is lelkes landorhegyis focista fiúknak, hogy mindjárt a tanév nyitányaként ezüstérmet söpörtek be a Telkiben a Magyar Gyermeklabdarúgó Szövetség által rendezett tornán. Tizenhat csapatot hívtak meg a versenyre, köztük a Landorhegyi iskolát képviselő másodikasokat.

– Tavaly kezdeményezték ezt az országos tornát, ahol év végén egy idősebb korosztállyal szerepeltünk, részben a ZTE, részben az iskola színeiben. A mostani csapat teljes egészében az iskola nevében játszott – mondta Szalai Csaba testnevelő, gyerekek kísérője.

– A felmenő rendszerű tornán nemcsak sportiskolások vettek részt, a cél a labdarúgás népszerűsítése. A gyerekeink nagyon ügyes játékkal jutottak a döntőbe, ott egy kicsit elfáradtak és a kihagyott helyzeteken nehéz volt javítani.

A szép eredmény edzőik, Mihalecz István, Kiss Norbert és Kovács Tamás érdeme. A csapat tagjai: Baksa Máté, Bekes Gergő, Czene Mátyás, Fábián Kristóf, Jóna Máté, Kiss Kevin, Koroknyai Dominik, Németh Levente, Pálfi Tamás, Papp László, Szökrönyös Zoltán.

(Zala-Lap, B. K.)

Tartalom megosztása: