keresés a weboldalon

Nemcsak a körítés volt jó

Zalaegerszeg címer
Hírek

Nemcsak a körítés volt jó

2008 november 15 - szombat
ZTE – Haladás 3-2 (2-0) NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 9000 néző. Játékvezető: Solymosi Asszisztensek: Lémon, Iványi. Gól: Meyé (28.), Waltner (31., 11-esből), Tóth Z. (87.) ill. Andorka (78.), Rajos (80.). Sárga: Máté P. (51.) ill. Schimmer (44.), Oross(51.).

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Miljatovics, Varga R., Szamosi – Alomerovics, Máté, Horváth A. (Tóth Z., 62.), Hajdú (Davidov, 74.) – Meyé (Balázs Zs., 81.), Waltner. Vezetőedző: Csank János.

Haladás: Rózsa – Schimmer, Guzmics, Kuttor (Balassa, 76.), Tóth P. – Rajos, Molnár B. (Simon Á., 68.), Vörös, Oross – Sipos (Tóth N., 62.), Andorka. Vezetőedző: Csertői Aurél.

Közel öt évet kellett várnunk a nyugati végvárak újabb rangadójára. Hiába is tagadnánk, ez a hangulat hiányzott. Mindkét drukkertábor kitett magáért, szerencsére jó távol voltak egymástól. (Remélhetően később sem kerültek közel egymáshoz). A játék hazai szinten nagy iramú és időnként élvezetes volt. A szombathelyi csapat előtt is le a kalappal, óriásit hajtott, de most az egerszegieknek jött jobban össze.

Vélemények:

Csank János, a ZTE vezetőedzője: – Jó mérkőzést játszottunk. A második félidőben játékban fölénk kerekedett a Haladás, s a cserék sem lendítettek igazán a csapat játékán. Már többször mondtam, most megismétlem: több játékos erőnléti gondokkal küzd. Végül is egy szép lövéssel megnyertük a mérkőzést.

Csertői Aurél, a Haladás vezetőedzője: – A körítés nagyszerű volt, s jó mérkőzést is láthattak a nézők. A pályán minden megtörtént, ami a labdarúgásban megtörténhet. 2-0 után felálltunk a padlóról, de egy szép lövés a hazaiak javára döntött.

Tóth Zoltán, a ZTE játékosa: – Talán 2-0 után túlzottan is megnyugodtunk. Nem hittem volna, hogy a Haladás egyenlíteni tud. A gól előtti lövésemet edzéseken többször is gyakoroltam. Élesben a legjobbkor jött be.

Vlaszák Géza, a ZTE kapuvédője: – Egy ideig bravúrjaim segítettek. A második félidőben visszaesett a játékunk, de hősiesen küzdöttünk és így sikerült megszerezni a 3 pontot. (Zala-Lap Kft., B. I.)

Tartalom megosztása: