keresés a weboldalon

Vállalkozásfejlesztés (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Vállalkozásfejlesztés (Videó)

2016 január 07 - csütörtök
Fejlesztési irodát avattak Zalaegerszegen, ahol pályázati tanácsokat nyújtanak a helyi vállalkozásoknak. Az érdeklődőket a hazai és az európai uniós források igénybevételi lehetőségeiről tájékoztatják. Ettől a város gazdaságának élénkülését várják.

A Deák tér 3 szám alatt, a Városi Ügyfélszolgálati Iroda mellett – található a Fejlesztési Iroda. Az itt dolgozó három szakember többek között a 2020-ig rendelkezésre álló pályázatokat koordinálja majd. Az önkormányzat abban bízik, hogy a következő években jelentősen javul a városi cégek támogatottsága – mondta Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere.

Az iroda munkáját a város több szervezete is segíti majd. Köztük a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány – tudtuk meg Nagy Andrástól, a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány igazgatójától.

Ide a helyi cégeken kívül a szociális és civil egyesüléseket is várják, akiknek – a vállalkozásokhoz hasonlóan – ingyenes pályázati tanácsokkal szolgálnak. A képviseletnek feladata lesz továbbá, hogy elősegítse a foglalkoztatás bővítését és szükség esetén a zalaegerszegiek átképzését.

M.Zs./P.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: