Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Portálja Választások

A jótékonykodásé volt a főszerep hétvégén Landorhegyen (Videó)

• Publikálva: 2017.08.07. 13:55

Második alkalommal szervezték meg a Landorhegyi lecsónapot Zalaegerszegen. A rendezvény bevételét ezúttal is jótékonysági célra ajánlották fel. A kedvezőtlen időjárás ellenére érdeklődőkből most sem volt hiány.

10 csapat sorakozott fel a Keresztury Dezső VMK előtti területen, hogy összemérje gasztronómiai tudását. A Rendért Zalai Közbiztonsági és Polgárőr Egyesület például hagyományos ételt készített, ami a turbólecsó fantázianevet kapta.

A jótékonykodásé volt a főszerep hétvégén Landorhegyen

A program sztárvendége az egyik országos kereskedelmi csatorna főzőműsorából ismert Sass Dani volt. A hajdúszoboszlói gasztroblogger különlegességgel készült.

A településrészi önkormányzat a Keresztury VMK-val közösen 2016-ban indította útjára ezt az eseményt, melynek Makovecz Tamás és ifj. Sándor Dénes György önkormányzati képviselők egyaránt örülnek.

A lecsónapot kulturális programok is színesítették. Színpadra lépett többek között a Nefelejcs Nyugdíjas Klub dalköre és a Gála Társastáncklub. A jótékonysági rendezvény kedvezményezettje – az elmúlt évhez hasonlóan – egy városrészi intézmény. Ezúttal a Mandulavirág Fogyatékkal Élők Református Gondozóházának adományoztak.

V.D./K.M.