keresés a weboldalon

Dr. Percs Erika

Zalaegerszeg címer
KitüntetettjeinkZalaegerszegért díjjal kitüntetettek - 2017

Dr. Percs Erika

háziorvos

Dr. Percs Erika 1952. május 21-én született Budapesten.

1976-ban a Szegedi Orvostudományi Egyetemen pulmonológus, általános orvos és családorvos szakon végzett. Az orvosi egyetem befejezése után Zalaegerszegen kezdte el hivatásának gyakorlását pulmonológusként.

A pózvai tüdőkórházban 13 éven keresztül gyógyította a betegeket. Ezt követően háziorvosként a város egyik legnagyobb körzetét látja el. Kiváló szakmai háttere miatt a Pécsi Orvostudományi Egyetem mentoraként a mai napig oktatja a jövő orvosait.

A több mint 40 éves orvosi pályafutása alatt nagyon sokat tett a betegek gyógyulása érdekében és a betegségek megelőzésében is nagyon nagy szerepet vállalt. Közvetlen, kedves, empatikus természete miatt mind a mai napig nagyon ragaszkodnak hozzá a páciensei.

Dr. Percs Erika őszinte, lelkiismeretes, emberséges természetével, mind a mai napig az egyik legnagyobb praxisú körzet megbecsült orvosának számít Zalaegerszeg.

Szakmai tudása mellett, idegennyelv-tudása miatt is nagyon sokan az ő praxisát választották.

A Köztársaság úti orvosi rendelőből 41 év után nyugdíjba vonuló háziorvos a városban és a kertváros településrészen élő páciensek szolgálatában végzett példa értékű tevékenysége miatt Zalaegerszegért Díjban részesült.

Képgaléria:

Videógaléria:

Tartalom megosztása: