keresés a weboldalon

Összefogás Botfáért Egyesület

Zalaegerszeg címer
KitüntetettjeinkZalaegerszegért díjjal kitüntetettek - 2017

Összefogás Botfáért Egyesület

A botfai településrész közösségi életét meghatározó Egyesület nevéhez megannyi hangulatos esemény, színvonalas rendezvény fűződik, közösségformáló ereje egyre erősödött az elmúlt évtizedben. Tenni akarásukat és elhivatottságukat mi sem példázza jobban, mint hogy 2012-ben elnyerték a Fiatalok Magyarországért Díjat, melyet Balog Zoltántól, az emberi erőforrások miniszterétől vehettek át.

Az idősebbeket és fiatalokat egyaránt megmozgató Egyesület mára már számos nagyszabású településrészi rendezvényt tudhat magáénak, legyen szó a március 15-i események előtt tisztelgő amatőr színházi előadásról, a Botfai Szüreti Felvonulásról vagy éppen a Pünkösdi Városrészi Napokról. Az Összefogás Botfáért Egyesület a városrész társadalmi és civil szervezeteit, közösségeit – a Lányok- Asszonyok Klubot, a Botfai Citerazenekart, az Őszirózsa Nyugdíjas Klubot – is bevonja a különféle kulturális programok lebonyolításába, segíti működésüket.

Gyermekek és fiatalok számára ismeretterjesztő, képesség- és készségfejlesztő fórumokat, eseményeket szerveznek, hozzájárulva a szabadidő tartalmas eltöltéséhez.

Az Egyesület a botfai településrész közéletében betöltött közösségformáló szerepe, kulturális tevékenysége miatt Zalaegerszegért Díjban részesült.

Képgaléria:

Videógaléria:

Tartalom megosztása: