keresés a weboldalon

Zalaegerszegi Élménypark Kft.

Zalaegerszeg címer
Önkormányzati cégek

Zalaegerszegi Élménypark Kft.

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzatának tulajdonában álló Zalaegerszegi Élménypark Kft. felelős az Alsóerdei Sport -és Élménypark üzemeltetéséért.

Az élménypark számos attrakcióval várja a sportolni vágyókat és a családokat egyaránt.

A kalandpark 10 különböző nehézségű drótkötélpályával és egy 12 méteres mászófallal várja a látogatókat.
A park területén elhelyezkedő négyévszakos oktató sípályán a síelés alapjai sajátíthatók el, vagy hosszú idő eltelte után felfrissíthető a sítudás.
A Virtuális Játéktérben a VR-szemüvegek játékai a virtuális világba repítik a felhasználót, míg Magyarország egyetlen SkyTechSport síszimulátorával a szlalomozást gyakorolhatják és az erőnlétüket fejleszthetik a vendégek.
A KRESZ-pályán az útburkolati felfestéseknek, tábláknak és jelzőlámpáknak köszönhetően, játékosan sajátíthatják el a gyerekek a biztonságos közlekedés alapjait, mindezt gokartok tekerése közben.
A szolgáltatások között a bérlemények is szerepet kaptak, így fedett kemence és közösségi tér, lombkuckó vagy rendezvénytermek szolgálják ki a különböző igényeket, legyen szó céges csapatépítőről, családi eseményekről vagy kisgyermekek szülinapi zsúrjáról.
Az attrakciók között megtalálható 3 különböző sportpálya – igény szerint öltözővel -, melyek lehetőséget nyújtanak focizásra, kosarazásra, vagy akár kézilabdázásra.
Az élménypalettában továbbá megtalálható a futópálya, kültéri fitness park és legkisebbek kedvence, a játszópark.


Ügyvezető: Tüske Adrián

Elérhetőségek:
Székhely: 8900 Zalaegerszeg, Alsóerdei út 0116/1 hrsz.
Telefon: +36 70 566 5114 (hétfőtől – péntekig: 08:00 – 16:30 között)
Email: info@asep.hu

Honlap: www.asep.hu

Zalaegerszegi Élménypark Kft.

Tartalom megosztása: