keresés a weboldalon

Zalavíz Zrt.

Zalaegerszeg címer
Önkormányzati cégek

Zalavíz Zrt.

A ZALAVÍZ ZRT. a víziközmű-szolgáltatást a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal által kiadott víziközmű-szolgáltatói és a szolgáltatási területén üzemeltetett víziközmű-rendszerekre kiadott működési engedélyek alapján végzi.
Alaptevékenysége az ivóvíztermelés, -kezelés és -elosztás, valamint a szennyvízelvezetés és -tisztítás. A komplex vízgazdálkodás érdekében csatornatisztítást, valamint nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz összegyűjtését (szippantott szennyvíz), akkreditált laboratóriumában ivóvíz, fürdővíz, szennyvíz- és szennyvíziszap mintavételét, fizikai, kémiai, bakteriológiai vizsgálatokat végez.
Az elmúlt évek fenntartható fejlődést biztosító fejlesztéseinek eredményeképpen hulladékfogadási tevékenységét is bővítette, melynek köszönhetően biogáz termelést folytat a cég, amelyet hő és villamos energiaként hasznosít.
A Zalavíz Zrt. a fentieken kívül egyéb kiegészítő szolgáltatási tevékenységek, piaci munkák végzésével is foglalkozik, többek között bekötések tervezésével és kivitelezésével, gerincvezetékek építésével és rekonstrukciójával, valamint szakfelügyelettel.
A cég küldetésének tekinti, hogy minőségi, megbízható szolgáltatást nyújtson a felhasználóknak, előremutató és hatékony technológiák alkalmazásával.
Fő célkitűzés, hogy a partnerek számára olyan megoldásokat kínáljanak, amellyel növelhetik a szolgáltatásokkal kapcsolatos elégedettséget, és hozzájárulhatnak az üzleti sikerekhez.


Elnök-vezérigazgató: Arnhoffer András

Elérhetőségek:
Székhely: 8900 Zalaegerszeg, Balatoni út 8.
Telefon: +36-92/500-300
Email: zalaviz@zalaviz.hu

Hiba bejelentés:
Mobil hálózatból hívható: +36 80/630-176
Vezetékes hálózatból hívható: +36 80/202-178

Honlap: www.zalaviz.hu

Zalavíz Zrt.

 

Tartalom megosztása: