keresés a weboldalon

Zalaegerszegi Városfejlesztő Zrt.

Zalaegerszeg címer
Önkormányzati cégek

Zalaegerszegi Városfejlesztő Zrt.

A Zalaegerszegi Városfejlesztő Zrt 1999-ben alakult. A társaság egyedüli tulajdonosa Zalaegerszeg Megyei jogú Város Önkormányzata.

A Zalaegerszegi Városfejlesztő sokrétű tevékenységet lát el koordinálása alá tartozik Zalaegerszeg Megyei Jogú Város tulajdonában levő ipari ingatlanok értékesítése, bérbeadása. A társaság felelős a saját tulajdonban lévő üzletek, irodák, ipari telkek bérleti, vagy eladási hasznosításáért. Fő tevékenysége közé tartozik ZMJV Önkormányzata által elnyert, elsősorban gazdaságfejlesztési pályázatokhoz kapcsolódó projektmenedzsment feladatok ellátása, valamint a több lépcsőben bővülő, országos szinten is kiemelkedően működő Inkubátorház üzemeltetését is a cég végzi.

A Zalaegerszegi Városfejlesztő Zrt. kiemelt figyelmet fordít a városban működő gazdasági társaságokkal való intenzív és segítő szándékú együttműködésekre. Aktívan részt vesznek a város iránt érdeklődő befektetői tárgyalásoknál és a betelepülési feltételek megvalósításánál.

A cég elsőrendű feladata tehát, hogy a tulajdonos önkormányzat illetékes szerveivel együttműködve, komplex terveket dolgozzon ki, a város ingatlanpiacának mobilizálása, az épített környezet folyamatos, minőségi megújulása érdekében. Esztétikai, gazdaságossági és városszerkezeti szempontokat figyelembe véve, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata által előre meghatározott akcióterületek mentén végzik a tevékenységüket.


Vezérigazgató: Oláh Gábor

Elérhetőségek:
Székhely: 8900 Zalaegerszeg, Sütő utca 4. 1. em. 1. ajtó (11-es kapucsengő)
Telefon: +36 92/510-175
Email: info@zvf.hu

Honlap: www.zvf.hu

 

Tartalom megosztása: