keresés a weboldalon

Zalaegerszegi Televízió és Rádió Kft.

Zalaegerszeg címer
Önkormányzati cégek

Zalaegerszegi Televízió és Rádió Kft.

Az 1985-ben alapított ZALAEGERSZEGI TELEVÍZIÓ létrehozója és 100%-os tulajdonosa Zalaegerszeg Megyei Jogú Város. A televízió fenntartásához a város évente, a költségvetésben is elkülönített összeggel járul hozzá, valamint anyagi lehetőségei függvényében segíti a műszaki fejlesztéseket. 1997-ben a ZTV saját készítésű műsorai kiléptek a városi televíziózás kereteiből, így a városkörnyék több tucat településének lakóival bővült a nézők száma.
Ma már a hét minden napján 24 órában közvetíti adásait a csatorna. Naponta négy alkalommal friss hírek adnak tájékoztatást a vételi körzet eseményeiről. A magazinok témaválasztása az élet minden területét átfogja: a közéletet, a gazdaságot, a kultúrát, az életmódot, az ifjúságot, a sportéletet.
Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően a stúdió videotechnikai eszközei és a forgató szettek is megújultak. A szerkesztőség szoros kapcsolatot alakított ki az országos televíziós csatornákkal, köztük az MTVA csatornáival (M1, M2, M4, M5, DUNA TV), a HírTV-vel és a TV2-vel. A Zalaegerszegi Televízió és Rádió Kft. együtt dolgozik a Nyugat-dunántúli helyi televíziókkal. Alapítója a Nyugat-dunántúli Médiaklaszternek és a Helyi Televíziók Országos Egyesületének.

Felügyeleti szerve: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu

2015. október 5-én egy új, helyi kereskedelmi rádió kezdte meg működését Zalaegerszegen EGERSZEG RÁDIÓ néven, melynek szintén a Zalaegerszegi Televízió és Rádió Kft. a tulajdonosa.
A Zalaegerszegen és vonzáskörzetében élőkhöz az EGERSZEG RÁDIÓ, Zalaegerszeg egyetlen helyi rádiója szól a hét minden napján, reggel 6 óra és este 6 óra között pedig élő műsorsugárzással várja a hallgatókat.

Az EGERSZEG RÁDIÓ legfontosabb célkitűzése a helyi lakosság friss és hiteles információkkal való ellátása. A rádió segítségével a leggyorsabban tájékozódhatnak a hallgatók arról, hol van útlezárás a városban, hol nehezíti baleset a közlekedést, milyen rendezvények lesznek a vonzáskörzetben, milyen döntéseket hozott a város közgyűlése, hogyan fejlődik a gazdaság, mi történik a helyi intézményekben.

Felügyeleti szerve: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.

Telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu

A Zalaegerszegi Televízió és Rádió Kft. portfóliója idén – március 15-én – tovább gazdagodott. Hírportált indítottak a www.egerszegihirek.hu címen, melyhez hamarosan egy Facebook oldal is csatlakozott. Mostantól valódi médiacentrumként – TV, rádió, online újság – működik a Társaság.


Ügyvezető: Frauenhoffer Márta

Elérhetőségek:
Székhely: 8900 Zalaegerszeg, Kossuth Lajos u. 45-47.
Telefon: +36-92/955-955
E-mail: info@zegtv.hu

Honlap:
https://zegtv.hu/
https://egerszegradio.hu/

Facebook:

Zalaegerszegi Televízió

Egerszeg Rádió

Tartalom megosztása: