keresés a weboldalon

AIB Kft.

Zalaegerszeg címer
Kitüntetettjeink„Zalaegerszeg Innovációs Díja” kitüntetésben részesültek

AIB Kft.

Az ingatlanok felújításával, értékesítésével foglalkozó AIB Kft. 2012 óta működik Zalaegerszegen.
Projektjei révén jelentősen hozzájárult a város képének szépítéséhez.

A település szívében található elavult, rossz állapotban lévő épületek újragondolásával, a belvárosi üres telkek beépítésével nagyban segítették a megyeszékhely arculatának megújulását, megszépülését.
Az ingatlanok felújítása nem csak a városlakók szempontjából fejlesztő értékű, hanem a település egészét illetően is, és bár egy beruházás mindig rizikós, a cég filozófiáját alapul véve, a belváros rejti magában a kreativitást ösztönző lehetőségeket, az újító elképzeléseket.

A Color-Park Projekt és a Kisherceg-Projekt is ezen elgondolások alapján született, ugyanis nagy kihívást jelentett a régi, romos épületek új funkcióval történő megtöltése, az egyedi igények figyelembe vétele, valamint a nem mindennapi elvárások kivitelezése.
A beruházások sikerét jól példázza az érdeklődők és a tényleges értékesítések száma.
Az AIB Kft. az átadás után sem hagyja magára az általa épített, felújított ingatlanokat, a vállalkozás számára fontos, hogy vásárlóik a későbbiekben is megtaláljak őket, irodájukban bárki bátran felkeresheti tapasztalt munkatársaikat.

A vállalat kiemelt figyelmet fordít a megrendelők elképzeléseinek megvalósítására, a modern technológiák alkalmazására, az újító tervek, elgondolások kivitelezésére.

A cég méltán kapta meg 2017-ben Zalaegerszeg Innovációs Díját.

Tartalom megosztása: