keresés a weboldalon

Csejtei Fém-Vill Kft.

Zalaegerszeg címer
Kitüntetettjeink„Zalaegerszeg Innovációs Díja” kitüntetésben részesültek

Csejtei Fém-Vill Kft.

Csejtei József 1984-ben egy garázsban, egyéni vállalkozóként látott munkához, szorgalma, tudása nyomán 2001-ben, a vállalkozás jogutódjaként alakult meg a Csejtei Fém-Vill Kft.

 

A kezdeti kis lakatosműhely mára stabil kisvállalattá nőtte ki magát, mely jelenleg 60 munkavállalót foglalkoztat.
A cég ügyvezetője ma már az alapító leánya, a közgazdász végzettségű Csejtei Andrea.

A cég fémmegmunkálással foglalkozik, a vállalkozás fő profilja a lemezmegmunkálás, áramelosztó, illetve áramszabályozó készülékek, elsősorban villamos elosztószekrények fémszerkezetének egyedi és kisszériás gyártása. A  munkatársak ezen szekrények szereléséhez állítanak elő szükséges alkatrészeket, réz, illetve alumínium síneket.
Ügyfélkörük meglehetősen színes, kis- és középvállalkozások egyaránt szerepelnek partnereik között, s a hazai nagyvállalatok mellett külföldiekkel is kapcsolatban állnak.

Technológiájukat folyamatosan fejlesztik, korszerűsítik, hiszen céljuk, hogy vevőik igényeinek maximálisan megfeleljenek.
A hiányzó technológiákat megbízható alvállalkozói körükkel biztosítják.
Tevékenységük során kiemelt jelentőséget tulajdonítanak a minőségirányításnak. Üzemükben hatékony minőségbiztosítási rendszert működtetnek az MSZ EN ISO 9001:2000 szabvány követelményeinek megfelelően.

A vállalat 3 évtizedes fennállása során a családi vállalkozás mindig törekedett a stabilitásra, még a nehezebb gazdasági viszonyok között is a fejlesztés, a modernizálás volt a társaság célja és stratégiája.
Célul tűzték ki, hogy megtartsák a kellő tapasztalattal rendelkező munkatársakat, perspektívát biztosítsanak csapatuk tagjainak, és ennek megfelelő módon alakították a munkakörülményeket. Továbbá gépparkjukat is folyamatosan fejlesztik.

Az állandó innovációs gyakorlat alapján a cég méltó módon kapta meg 2016-ban Zalaegerszeg Innovációs Díját.

Tartalom megosztása: