keresés a weboldalon

Czirkl György – Zalai Nyomda Zrt.

Zalaegerszeg címer
Kitüntetettjeink„Zalaegerszeg Innovációs Díja” kitüntetésben részesültek

Czirkl György – Zalai Nyomda Zrt.

1977-ben érettségizett a pécsi Vegyipari Szakközépiskolában, majd 1992-ben a budapesti Könnyűipari Műszaki Főiskolán papíripari üzemmérnök diplomát szerzett.

1995-ben szerezte meg második – külkereskedelmi közgazdász – diplomáját a szolnoki Kereskedelmi és Gazdasági Főiskolán.

Nyomdaipari pályafutását a Dunaújvárosi Papírgyárban (Dunapack Rt .) kezdte, ahol 1977- 1993-ig különböző beosztásokban dolgozott (a Cellulóz- Vegyi Gyárrészlegben gépkezelőként, csoportvezetőként, műszakvezetőként, majd 1987-től főművezetőként).

1993 és 1997 között a COFINEC Petőfi Nyomda Rt-nél dolgozott Kecskeméten szintén több munkakörben.

1998. februárjában a Zalai Nyomda Rt. főrészvényesének, a Hungarian Capital Fundnak felkérésére elvállalta a vezérigazgatói tisztséget.

Az volt a kitűzött feladat, hogy egy kis közepes regionális nyomdából országosan ismert, multinacionális vállalatoknak beszállító csomagolóanyag gyártó cég váljék.

Ezen célt számos újítással, átszervezéssel, fejlesztéssel sikerült megvalósítania, melynek eredményeként a Zalai Nyomda mára az ország egyik vezető csomagolóanyag-gyártó társaságává fejlődött.

Jelentős gépi beruházást a Zalai Nyomda 2004-ben valósított meg utoljára, mely során nyomókapacitását címke- és doboz vonalon egyaránt 1-1 db Heidelberg nyomógéppel bővítette. Az 1 milliárdos fejlesztésbe beletartozott ezen kívül még egy Bobst hajtogató-ragasztógép, illetve egy Bobst stancológép beszerzése is.

A károsanyag-kibocsátást minimalizálta a – szintén a nevezett beruházás során megvásárolt – utánégető berendezés.

Az egykori Zalai Nyomda Zrt. jelenleg Edelmann Hungary Packaging Zrt. néven működik.

A folyamatos innovációra való törekvése alapján a Zalai Nyomda Zrt. méltán kapta meg 2006-ban Zalaegerszeg Innovációs Díját.

 

 

 

Tartalom megosztása: