keresés a weboldalon

Flextronics International Kft.

Zalaegerszeg címer
Kitüntetettjeink„Zalaegerszeg Innovációs Díja” kitüntetésben részesültek

Flextronics International Kft.

A Flextronics a legnagyobb technológiai márkák elektronikai beszállítója.
A cégnek 5 kontinensen több mint 30 országban működnek gyárai és szolgáltatási helyei, amelyek a terméktervezéstől, a gyártáson és a logisztikai tevékenységeken át egészen a termékek utólagos szervizeléséig nyújtanak magas színvonalú szolgáltatásokat. A cég 1992 óta van jelen Magyarországon.

 

A Flextronics ügyfelei között az autóipari- és tengerészeti profilú vállalatok, valamint szervereket, vállalati tárolókapacitásokat, fehér árukat, okostelefonokat és mérő- illetve egyéb ipari berendezéseket forgalmazó cégek is megtalálhatók.
A vállalat a régióban a gyárak mellett működteti az egyik legnagyobb értékesítést-követő (after-market) szolgáltatási tevékenységet is Európában, amelynek keretében szervízelést, pótalkatrész menedzsmentet és termék disztribúciót is végez.
A Flextronics magyarországi sikerei több tényezőnek köszönhetők, például annak, hogy kialakítottak egy rugalmas dolgozói csapatot, amely különösen fontos a kiélezett versenyhelyzetben, s feltétele annak, hogy a Flextronics meg tudja tartani piaci előnyét. Magyarország földrajzi szempontból is ideális a Flextronics számára, hiszen közel van a megrendelők fontos piacaihoz.

A Flextronics International Kft., a Flextronics nemzetközi nagyvállalat tagjaként olyan portfólióval rendelkezik, amely visszatükrözi szolgáltatásai komplexitását, a tervezéstől egészen a késztermék gyártásig, a hosszabb életciklusú termékekre koncentrálva.

Immár a 20 éve bővülő termékskálának köszönhetően autóiparral, számítástechnikával, háztartási elektronikával, logisztikai valamint mérnökségi szolgáltatással, műanyagiparral és fémmegmunkálással is foglalkozik a vállalat.
Csapatként egy célért dolgoznak: felépíteni egy üzleti modellt, amiben a lehető legjobbat nyújtják vevőiknek és munkavállalóiknak.

Technológia:

 • vizes alapú forrasztási technológia bevezetése
 • nyomtatott áramköri lapok gyártási folyamatban történő mosása
 • teljesen automata gyártósor kialakítása
 • 2 komponensű gyantával történő termék kiöntés (potting)

Vevőkör (profil változás):

 • Mechanikai (fémipari) termékek gyártásának elindítása
 • Autóipari (magas hozzáadott értékekkel rendelkező) termékek bevezetése mint például mozgási energia-visszanyerő modul
 • IoT termékek gyártásának elindítása ami lehetővé teszi az „intelligens otthon” megteremtését vagy a különböző berendezések együttes kezelését és kapcsolódását

Szolgáltatások:

 • teszt berendezések tervezése és kivitelezése
 • automatizálás és robotizálási csoport létrehozása és alkalmazása
 • laboratóriumi vizsgálatok végzése már szerves anyagokon is
 • az eddigi legmagasabb autóipari szabványon túl megszereztük a repülőipari szabványt is

A fenti eredmények elismeréseként méltán kapta meg a vállalat 2015-ben Zalaegerszeg Innovációs Díját.

Tartalom megosztása: