keresés a weboldalon

Dr. Kopeczky Ildikó

Zalaegerszeg címer
KitüntetettjeinkZalaegerszegért díjjal kitüntetettek - 2022

Dr. Kopeczky Ildikó

Csecsemő- és gyermekgyógyász, pulmonológus

Több évtizedes lelkiismeretes, szívvel-lélekkel végzett, egyúttal kimagasló szakmai munkája elismeréseként 2022-ben Zalaegerszegért díjban részesült Dr. Kopeczky Ildikó, csecsemő- és gyermekgyógyász, pulmonológus.

A díjazott 1970-ben végzett a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. A Zala Megyei Kórház gyermekosztályán kezdett el dolgozni. 1974-ben csecsemő- és gyermekgyógyászati szakvizsgát tett. 10 évig dolgozott a kórház csecsemőosztályán, majd 1985-től a gyermekosztályon folytatta munkáját. 1987-ben gyermekpulmonológiai szakvizsgát tett, és egészen 1992-ig ezzel kapcsolatos feladatokat látott el. Ezt követően főállású magánorvos lett a járóbeteg szakellátás végzése mellett.

Orvosi munkája mellett 33 éve vezeti elnökeként a Zalaegerszegi Asztma Klub Egyesületet és az egyesület tagjainak orvos-szakmai tanácsadója is egyben. Emellett pedig más civil szervezetek egészségügyi rendezvényeinek évtizedek óta résztvevője, előadója. 2016 óta a Légzőszervi Beteg Gyerekekért Alapítvány elnöke.

Elévülhetetlen érdemei vannak az asztmás gyerekek és családjaik támogatásában, táborok szervezése, valamint egészségre nevelési életmód programok kidolgozása mellett.

A gyógyítás és orvosi munkája mellett is folyamatosan képezi magát, homeopátia és írisz diagnosztika tárgyú képzéseket hallgatott. Emellett a soft lézer és a mágnesterápia terén is jártasságot szerzett.

Legfőbb emberi tulajdonságnak a tisztességet és a tisztességgel végzett munkát tartja, mindig is ezen szemlélet jegyében dolgozott.

A díjazott elmondása szerint a legfőbb érték az egészség, ezért mindent meg kell tenni annak megőrzése érdekében. Ügyelni kell rá, hogy gyermekeink és környezetünk is egészséges legyen.

Képgaléria:

Videógaléria:

Tartalom megosztása: