keresés a weboldalon

Jadran-Mart Kft

Zalaegerszeg címer
Kitüntetettjeink„Kultúra mecénása díj” kitüntetésben részesültek

Jadran-Mart Kft

Aegon biztosító zalaegerszegi kirendeltsége

A Jadran-Mart Kft. 2003-ban alakult, az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. Zala megyei hivatalos képviselője, 2005. október 1-je óta pedig stratégiai partnere. A cég fő célja a márka termékeinek teljes körű reprezentálása, a termékekhez kapcsolódó szakszerű tanácsadás és értékesítés. Az elmúlt időszakban a biztosítási termékek értékesítésére specializálódott tevékenységi körét folyamatosan bővítette a cég és így Zala megye egyik meghatározó pénzpiaci szereplőjévé vált.

A cég tevékenységi köre biztosítási (élet, vagyon, nyugdíj, utas) termékek értékesítésére, önkéntes nyugdíjpénztár közvetítésére, befektetési termékek értékesítésére és pénzügyi tanácsadásra terjed ki.

Az Aegon Biztosító zalaegerszegi irodája az elmúlt években lépett föl komoly támogatóként a Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ életében. Az iroda által biztosított keretből az intézmény éves szinten több rendezvényt is meg tud valósítani, amelyek a támogatásnak köszönhetően ingyenesen, vagy az eredeti költségekhez képest sokkal kedvezőbb áron látogathatók. A két fél közös munkája a jövőben is biztos alapokon áll, és a lehetőségekhez mérten folytatódik.

A zalaegerszegi kulturális élet támogatójaként 2022-ben a „Kultúra mecénása díj”-ban részesült a cég.

 

Képgaléria:

Tartalom megosztása: