keresés a weboldalon

Lambda Systeme Kft.

Zalaegerszeg címer
Kitüntetettjeink„Kultúra mecénása díj” kitüntetésben részesültek

Lambda Systeme Kft.

A Lambda Systeme Kft. 1992 óta foglalkozik építőanyagok kereskedésével.

Az országos hálózattal rendelkező cég korszerű építési technológiák alkalmazásával, energia- és környezettudatos gondolkodásával, magas színvonalú szolgáltatásaival szerzett előkelő helyet a hazai és nemzetközi építőipari szektorban.

A vállalkozás magas fokú szakmai elkötelezettsége mellett a társadalmi szerepvállalása is példaértékű. Az elmúlt több mint 2 évtizedben főként a kulturális értékek támogatása, de oktatási intézmények és több civil szervezet munkájának segítése is jól példázzák a cég ilyen irányú elkötelezettségét.

A Lambda Systeme Kft. zalaegerszegi kirendeltsége már több éve áll a kultúra szolgálatában, és kiemelt mecénása a Hevesi Sándor Színháznak.
Minden évben fő támogatója egy előadásnak – 2009-ben az Oliver! című musicalt, 2010-ben pedig Csehov Cseresznyéskertjét láthatta a zalai közönség a cég jóvoltából.

A Lambda System Kft. támogatói jelenléte mégsem pusztán anyagi hozzájárulást jelent a teátrum számára, hanem magas színvonalú  szakmai tevékenységének elismerését is, hiszen támogatottként együtt szerepel az ExperiDance táncegyüttessel vagy a pécsi Pannon Filharmonikusok zenekarral.

A Kft. a színházművészet mellett kiemelt támogatója a helyi tánckultúrának is, hiszen évek óta segítő részvételével kerül megrendezésre a Zala Open Latin Formációs Táncfesztivál és Nemzetközi Verseny, emellett a Zalakerámia ZTE KK is fő szponzorai között tudhatja a céget.

A Lambda Systeme Kft. a város kulturális életében betöltött több éves meghatározó szerepvállalásának köszönhetően méltán kapta meg 2011-ben a Kultúra Mecénása Díjat.

 

 

Tartalom megosztása: