keresés a weboldalon

NASTE-BAU Kft.

Zalaegerszeg címer
Kitüntetettjeink„Zalaegerszeg Innovációs Díja” kitüntetésben részesültek

NASTE-BAU Kft.

A Naste-Bau Kft. a hasonló profilú cégek közül elsőként, 2003 óta foglalkozik terméskő burkolatok népszerűsítésével, forgalmazásával és építésével.
A piac egyik meghatározó szereplőjeként számos kiváló referenciával a magas minőség, a legújabb technológia vált a zalaegerszegi cég védjegyévé.

 

Az elmúlt évek során megannyi tapasztalat, számos nagyszerű munka és jelentős forgalmazói és elégedett megrendelői kör dicséri a családi vállalatot.
A minőségi kivitelezés érdekében az első ötlettől a precíz tervezésen át minden apró részletbe bevonják vevőiket, hogy a megjelenő igények és a kihívások egymásra találhassanak.

Az utóbbi időszakban több környezetrendezési feladatot is végeztek önkormányzatok, ipari és magán beruházások számára.
A színvonalas kivitelezés mellett a cég vevőorientált szemlélete, kiváló szakemberei, megbízható munkatársai hozzájárulnak a Naste-Bau Kft. hatékonyságához és hangsúlyos jelenlétéhez.

A magas minőséget ISO 9001: 2000 minőségbiztosítási rendszer alkalmazása és működtetése is garantálja, továbbá alapkövetelmény a munkatársak rendszeres képzése is.

Kiválóság iránti elkötelezettségüket a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2007-ben Minőség díjjal ismerte el.
2008-ban pedig a Naste-Bau Kft. Regionális Minőségdíjat vehetett át.

Eredményeiket, sikereiket megbízható partnerkapcsolatok, szakmai elismerések, messzemenőkig elégedett vevői kör bizonyítja.
Kiemelt figyelmet fordítanak a legfejlettebb technológiák alkalmazására, szolgáltatásaik színvonalára, az innovációra, ám mindenekelőtt megrendelőik igényeinek és elvárásainak maximális kielégítésére.

A cég méltán érdemelte ki 2018-ban Zalaegerszeg Innovációs Díját.

Tartalom megosztása: