keresés a weboldalon

Schneider Electric Zalaegerszeg

Zalaegerszeg címer
Kitüntetettjeink„Zalaegerszeg Innovációs Díja” kitüntetésben részesültek

Schneider Electric Zalaegerszeg

Az otthonok, épületek, áramszolgáltatók, adatközpontok és ipari létesítmények számára tervezett információs technológiai termékek, szolgáltatások előállításával foglalkozó Schneider Electric immár 3 évtizede a zalaegerszegi, egyben a magyarországi gazdasági élet és a hazai munkaerőpiac meghatározó szereplője.

A párizsi székhelyű vállalat zalaegerszegi gyáregységeiben elsősorban a folyamatos energiaellátásról gondoskodó, villamos berendezéséket védő ipari villamostechnikai elosztók gyártása folyik.
Működésüket immár az energiagazdálkodási feladatok digitális átalakítása, az automatizálás, az innovatív technológiák alkalmazása jellemzi, így igyekeznek átformálni az ipart, csökkenteni a környezetünkre gyakorolt negatív hatások sokaságát.

Az 1993-ban alapított MG Zala gyár fő profilja a kismegszakító-gyártás, míg a zalaegerszegi villamosberendezés-gyárban elsősorban kis- és középfeszültségű villamos elosztóberendezések műszaki tervezése, gyártása és ellenőrzése zajlik.

A zalaegerszegi gyáregységek termelése az elmúlt években folyamatosan növekedett, stabil munkahelyet, szakmai fejlődést biztosítanak munkatársaik, alkalmazottjaik számára.
A Schneider Electric vezetősége számára kiemelten fontos gyáregységeinek energiahatékony működtetése, melyre megoldást az energiaellátás, az automatizáció és a szoftveres eszközök egyesítésében látnak, ezáltal növelve a nyereséget és a termelékenységet.

Stratégiai prioritásaik között szerepel továbbá a munka és a magánélet egyensúlyának megteremtése, dolgozói fórumok létjogosultsága, a tanfolyamok, továbbképzések szervezése.

A legújabb környezetkímélő technológiák alkalmazása mellett a társadalmi felelősségvállalásban is élen járnak a zalaegerszegi gyáregységek, több karitatív szervezet elkötelezett támogatói, alapítványok segítői.

Ezen érdemek alapján a Schneider Electric méltán kapta meg 2020-ban Zalaegerszeg Innovációs Díját.

 

Képgaléria:

 

Tartalom megosztása: