keresés a weboldalon

Timbertech Kft.

Zalaegerszeg címer
Kitüntetettjeink„Zalaegerszeg Innovációs Díja” kitüntetésben részesültek

Timbertech Kft.

A Timbertech Kft. 2010-ben alakult. A cég kiemelkedő minőségű burkolati termékeket állít elő, emellett nagy tételben készítenek tömörfa padló alapanyagot, melyet felületképzés nélkül értékesítenek export piacokon.
Az üzemben alkalmazott legújabb technológiáknak köszönthetően lehetővé vált a keménylombos fafajták minőségi, nagy pontossággal és egyedülálló sebességgel történő megmunkálása.

Több jelentős fejlesztés mellett a cég az utóbbi években számos berendezéssel, automata, profilozó gépsorral is gazdagodott, így 8 órában 1200 négyzetméter tömörfa padló vagy rétegelt termék készre csiszolása, körbe profilozása és csomagolása is könnyedén megoldható.

A fűrészáru elsődleges feldolgozása gépekkel történik, ám a Timbertech Kft. által előállított több mint 150-féle padló, a Soulum és Monte Titano termékcsalád gyártása nagyszámú, képzett, gyakorlott munkaerőt, kimagasló figyelmet igényel.
A munkatársak minden egyes felületet fejben tartva tudják hétről-hétre a színében és struktúrájában azonosat produkálni.
Minden felületi struktúra, az egyszerűbb padlótól a kefélt padlóig kézzel készül.
Természetesen célgépek is rendelkezésre állnak, ezek azonban állandó emberi beavatkozás nélkül – a természetes anyag sokfélesége miatt – nem biztosítják ugyanazt a minőséget.
A fa felültetek kezelése közel 150-féle anyaggal, olajjal, pácokkal kézi munkával történik.

A Timbertech Kft. Zalaegerszeg egyik meghatározó, zalaegerszegieknek munkalehetőséget biztosító vállalata, mely kiváló, világszínvonalú minőségű termékek előállításával öregbíti a város hírnevét.
Ennek okán méltán kapta meg Zalaegerszeg Innovációs Díját 2016-ban.

Tartalom megosztása: