keresés a weboldalon

Zalaszám Informatika Kft.

Zalaegerszeg címer
Kitüntetettjeink„Kultúra mecénása díj” kitüntetésben részesültek

Zalaszám Informatika Kft.

 Az 1978-ban létrehozott, működésmódját és létrejöttét tekintve akkoriban szokatlan számítástechnikai szervezet, informatikai szolgáltatói, fejlesztői és innovatív tevékenysége mára már számos területen fogalommá vált. Nemcsak önkormányzatok, kormányhivatalok, intézmények mindennapi munkáját teszik könnyebbé a cég által kifejlesztett szoftverrendszerek, de közel négy évtizedes szakmai tapasztalatával, kivételes tudásbázisával a Zalaszám Informatika Kft. minőséget képvisel a legkorszerűbb informatikai termékek és szolgáltatások piacán.

A zalaegerszegi cég a kimagasló szakmai színvonal, a dinamikus fejlődés és az eredményesség mellett kiemelt figyelmet fordít a közvetlen környezetük fejlődését elősegítő közösségek patronálására- legyen szó, oktatásról, egészségügyről, kultúráról, vagy sportról.

Bár sokaknak először a Kft. nevét viselő Zalaegerszegi Atlétikai Club (ZAC) jut eszébe, a Zalaszám Informatika Kft. a legnépesebb városi sportegyesületen túl, számos alapítvány, művészeti csoport tevékenységét is támogatja.

Hosszú évek óta kiemelt mecénása a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színháznak.
Anyagi eszközökkel segíti a 2005-ben alakult ZAZEE kulturális egyesület működését, hozzájárulva az elsősorban zenére, költészetre és képzőművészetre fókuszáló rendezvények sikeréhez.

Az elmúlt években rendszeresen támogatta a már hagyományosnak mondható Göcseji Filmszemle eseménysorozatot, továbbá pártolja az igényes, szellemes és sokszínű szórakozást ígérő Zalai Kanapé kulturális estjeit is.

Az Albatrosz Táncklub és a Gála Társastáncklub Egyesület támogatójaként többször is részese lehetett a kiváló táncosok eredményeinek, színvonalas fellépéseinek.
A 2015-ös Egerszeg Fesztivált megelőzően a klasszikus és a komolyzene kedvelői a cég jóvoltából a Zalaegerszegi Szimfonikus Zenekar felejthetetlen koncertjét hallgathatták meg a Dísz téren.

A Zalaszám Informatika Kft. mindezek, valamint sokrétű támogatói tevékenysége alapján 2015-ben megkapta a Kultúra mecénása díjat.

Képgaléria:

Tartalom megosztása: